Camgirl worden als beroep

Camgirl worden als beroep is mogelijk voor iedere vrouw in Nederland en België die minimaal 18 jaar oud is en een geldig identiteitsbewijs heeft. Als camgirl vermaak je mannen voor de webcam door erotisch met ze te chatten. Ook is het mogelijk om met ze te spreken als je dit zou willen. De mannen die in jouw chatbox komen betalen hier veel geld voor, waardoor dit een goed betalende baan is en ook nog een vanuit huis gedaan kan worden.

camgirl worden bij clubislive

Werken als camgirl is niet voor iedereen weggelegd

Werken als camgirl is niet iets wat iedereen kan en wil doen, omdat het werk in de seksindustrie is. Ondanks dat je geen echte seks met vreemden hebt, ben je wel erotisch aan het chatten waarbij klanten het ook waarderen als je iets van jezelf laat zien. Hierdoor dien je als webcamgirl niet al te verlegen zijn, al vinden sommige mannen dit juist sexy. Een ding is zeker, als je een dagje voor de webcam gewerkt hebt als vrouw, zal je zelfvertrouwen een boost krijgen. Je zult merken dat er veel mannen het erg opwindend vinden om met jou te chatten, zelfs zo erg dat ze er een behoorlijk bedrag voor over hebben.

De verdiensten als webcamgirl

Als webcamgirl heb je geen vast salaris. Je verdient dan ook alleen geld als je bezoekers in jouw chatbox hebt. Hierdoor verschillen de verdiensten over de dag sterk, waardoor er beter naar gemiddeldes gekeken kan worden. Als beginnende webcamvrouw zal je zo’n 20 a 25 euro per uur verdienen gemiddeld over een week. Besluit je dit werk langer te gaan doen en bouw je meer vaste klanten op, dan zullen de verdiensten per maand al snel boven de 5000 euro uitkomen.

Wat je nodig hebt voor dit werk

Om dit werk te gaan doen heb je een geldig identiteitsbewijs nodig. Hierdoor kan het webcambedrijf beoordelen of jij 18 jaar of ouder bent. Jouw persoonlijke gegevens worden overigens nooit gedeeld met klanten.

Een pc of laptop met een internetverbinding. Hierbij is elke laptop of pc jonger dan 5 jaar geschikt. Een internetverbinding dient het liefst zo snel mogelijk te zijn, maar met de slechtste internetverbinding verkrijgbaar in Nederland en België, is nog goed te werken.

Een webcam, dit kan degene zijn die in je laptop zit. Maar het kan ook een goedkope webcam zijn van een tientje of twee. Wil je zeer goed beeld leveren, dan is een Logitech 920 aan te bevelen.

Een ruimte waar je in kunt werken. Het is van belang dat jouw webcamruimte afgezonderd is van andere mensen, omdat er geen andere mensen in beeld mogen verschijnen als deze niet zijn aangemeld bij de webcamwebsite. Ook is het voor bezoekers erg storend als er andere mensen in de ruimte zijn.

Camgirl worden en goed betaald beroep
Als webcamgirl heb je een bovengemiddeld inkomen

Benieuwd geworden naar werken als camgirl? Bekijk dan eens deze webcamwebsite welke als best verdienende in Nederland gezien wordt. Veel en uitgebreide info over dit beroep kun je hier vinden.

Is dit betrouwbaar thuiswerk?

Het werken als webcamgirl bij een bekend Nederlands bedrijf is betrouwbaar. Het bedrijf verdient al jaren veel geld aan mannen die opzoek zijn naar webcamsex. Ze hebben daardoor graag nieuwe vrouwen die deze mannen willen verleiden. Hierdoor betalen ze jou maar al te graag uit. Het uitbetalen gaat zelfs niet maandelijks zoals bij een ander bedrijf, maar er zijn per maand 3 uitbetalingsdagen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten totdat het door jou verdiende geld op je bankrekening staat.

Belasting betalen over de verdiensten

Als webcamgirl ben je zelf verantwoordelijk voor het opgeven van jouw inkomsten. Je inkomsten kun je jaarlijks in april opgeven aan de belastingdienst als “inkomen uit overige werkzaamheden”.  Je kun per jaar een paar duizend euro bijverdienen, zonder hier inkomstenbelasting over te betalen. Hoeveel je exact moet betalen kun je terugvinden op de website van de belastingdienst.

Wat zijn de financiële mogelijkheden als webcamgirl?

Als webcamgirl bepaal je zelf wat je doet, wanneer je dat doet en voor hoe lang. Je kunt dan ook helemaal zelf je uren bepalen. Als je besluit om dit werk 40 uur per week te gaan doen, dan zul je merken dat je al snel zesduizend euro verdient. Webcammodellen die al een aantal jaren werken verdienen dat bedrag zelfs per week. De mogelijkheden zijn dan ook enorm, alleen is het zeker niet makkelijk. Je dient echt inzet te tonen om tot zulke bedragen te komen.

Je zit nergens aan vast en je bent niets verplicht

Besluit je om webcam werk te gaan doen, onthoud dan dat je nergens toe verplicht bent. Je bent volkomen eigen baas en niemand verplicht jou om iets te doen. Wil je bijvoorbeeld maar een uurtje werken per maand, dan is dat jouw goedrecht. Wil je liever geen kleding uit tijdens het chatten, geen probleem. Niet met je gezicht in beeld komen? Ook geen probleem! Vraagt een klant iets wat je liever niet doen, gewoon niet doen. Wil je stoppen met webcamwerk? Stuur een dan een berichtje naar het webcambedrijf en je wordt uitgeschreven, zonder dat er vragen worden gesteld. Kortom, jij bent 100% eigen baas als webcammodel.